|
"Proc bych(om) mel(i) koupit od tohoto dodavatele a ne od jineho???" - RE: Obed pro priblizne sedmdesat kanadskych stredoskolaku a nekolik dospelych
· | 31.01.2004 | Vratislav Kuska |
Příspěvek od Vratislav Kuska z 31.01.2004 |
|
Vebova prezentace pouze oznamovaci u moznych zakazniku cenne body ztraci.
>>byli byste schopni pripravit koncem brezna RYCHLY obed pro priblizne
>>sedmdesat kanadskych stredoskolaku a nekolik dospelych?
>>
>Jestlize ano, jaky a za jake ceny?
"Proc bych(om) mel(i) koupit od tohoto dodavatele a ne od jineho???"
Vase odpoved, ani vase webova prezentace PRESVEDCIVE nezduvodnuji, o
spoustu moznych prodeju vas podnik ochuzuji.
Vazena pani,
dekuji za odpoved a nabidku. Odpoved bohuzel neobsahuje nic, co by
ovlivnilo klienty JEDNOZNACNE ve vas prospech, takze zatim stale
porovnavaji s jinymi nabidkami. Pokud bude mit prvni, zkusebni,
zajezd uspech, budou nasledovat dalsi, ruzne velkych skupin, tak
vybiraji velice peclive.
Nejvetsi skoda je, ze jste neodpovedela na nejdulezitejsi, malokdy
vyslovenou, ale vzdy v myslich moznych zakazniku pokladanou, otazku
"Proc bych(om) mel(i) koupit od tohoto dodavatele a ne od jineho???"
Temer ve vsech pripadech, kdy se podari PRESVEDCIVE odpovedet na tuto
vetsinou nevyslovenou otazku, je vyhrano a klient bez velkeho
rozmysleni objedna od toho, kdo na tuto otazku odpovedel
nejpresvedciveji.
Jelikoz jste neodpovedela nejpresvedciveji, ozvu se pozdeji a sdelim,
jak se klienti rozhodli, zda prijmou vasi nabidku, nebo nabidku jine
restaurace, ktera je presvedcila vice.
S pozdravem
Vratislav Kuska
At 12:55 AM +0100 1/26/04, xyz wrote:
>Dobry den.
>Obed jsme samozrejme schopni pripravit.
>Pokud by byl zajem o tradicni staroceskou kuchyni,
>Mohu nabidnout napr.:
>Polevky:
>Oblibenou cesnekovou polevku s kroupami
>Nebo
>hovezi bujon s jatrovym knedlikem
>Hlavni jidlo:
>Klasickou veprovou pecinku se zelím a staroceskym houskovym knedlikem
>Nebo
>Pivovarsky gulas s houskovym knedlikem
>Nebo
>Restovana prirodni prsa s ryzi
>Desert:
>Livanecky se svestkovym povidlim, sypane strouhanym tvarohem
>Nebo
>krehky domaci zavin z listkoveho testa s jablky
>
>Souhrnem: trichodove menu za 200,- Kc na osobu
>
>Napoje lze pridat do ceny:
>Pivo 0,5 l, nealko 0,2 / cola, sprite,fanta/ 25,-Kc
>Víno 0,2 l , juice, espreso 35,- Kc
>
>Pro vegetariany a alergiky pripravime jidlo extra,
>je tŢeba nahlasit jejich poăet dopredu.
>
>Pokud budete s naӒ nabidkou spokojen nebo budete mit
>zvlastni prani s ohledem na zvyklosti Vasich klientu,
> ci organizaci zajezdu, nevahejte se na nas obratit.
>
>NaӒ novou nabidku Vam poslu celou do tri dnu.
>Dekuji za zajem a tesim se na spolupraci.
>
>
>
>
>-----Original Message-----
>From: Vratislav Kuska [mailto:abcint@sympatico.ca]
>Sent: Saturday, January 24, 2004 11:46 PM
>To:
>Subject: Obed pro priblizne sedmdesat kanadskych stredoskolaku a nekolik
>dospelych
>
>
>Dobry den,
>
>byli byste schopni pripravit koncem brezna RYCHLY obed pro priblizne
>sedmdesat kanadskych stredoskolaku a nekolik dospelych?
>
>Jestlize ano, jaky a za jake ceny?
>
>S pozdravem
>
>Vratislav Kuska
>Balic (Tours Packager)
>Webovy scenarista a fotograf
>Mailto:abcint@sympatico.ca
>http://www.NatNews.com/vkuska.html
>
>"Staromestske Square" - Prvni mista ve vsech dulezitych webovych
>vyhledavacich a seznamech
>http://www.BoutiqueBB.com/CzechRepublic/Pictures/Prague/StaromestskeSquare/
>
>Podle nekterych statistik pres osmdesat procent uzivatelu Internetu
>ziskava informace o webovych prezentacich z webovych vyhledavacu
>(search engines) a seznamu (directories). Podle jinych statistik je
>to pres 85%.
>
>Duplikovat je vetsinou snadnejsi (kdyz znate VSECHNA tajemstvi uspechu!).
|
|
© 1999-2024 Hotel Fontána, s.r.o. - Ubytování Svitavy. Kontaktní e-mail info@cestovni-ruch.cz. Právní doložka Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu zakázáno vyjma odborných prací pro školní či vědecké účely v případě, že budou respektována pravidla citace a uvedení zdroje. |
|
|